Extra Extra! – Del 2 säsong 7

Extra Extra! - Gå med James Portnow, Daniel Floyd och Allison Theus varje vecka som de tar en djupare titt på spel, hur de görs, vad de betyder och hur vi kan göra d...

GUDRUN SCHYMAN: MÄNNISKA, KVINNA, MAMMA, ÄLSKARINNA OCH KENTAUR Rickard Olsson och Gudrun Schyman gästar Jesper Rönndahl i säsongens andra Extra Extra!. Tillsammans med en komikerkader bestående av Emma Knyckare, Patrik Larsson, Marika Carlsson och Özz Nûjen tar sig finfrämmandet fram runt en snitslad bana där några av stoppen är Lasse Kronér, majonnäs, zombies, Tupac Shakur och kentaurer. Emma Knyckare försöker stjäla showen genom att gå hårt åt egna lagledaren Rickard Olsson, känd från TV-program som Bingolotto, Vem vet mest och Gäster med gester. Bland annat antyder hon att en hora med ett hjärta av guld gav Olssons karriär en knuff i ryggen. Gudrun Schyman – landets enda ex-politiker med humor samt före detta ledare för Vänsterpartiet och Feministiskt initiativ – får tala ut om riksdagens zombies. Patrik Larsson blottar en lätt obehaglig kentaurfixering. Och Marika Carlsson kallas för penntroll medan Özz Nûjen sägs likna både en varulv och en Monchichi. I Kärleksskolan har paret Cecilia Forss och Alexander Salzberger kommit till kapitlet som förklarar hur viktigt det är att göra ett gott första intryck. Avsnitt 2 av 10.

Det bästa ur Extra Extra! - Vol. 2Extra Extra är programmet som inte på något sätt bidrar till din mentala utveckling eller allmänbildning. Det är programmet som lägger mycket tid och energi på sånt som betyder minst. Måns Möller bjuder in Sveriges bästa komiker som tillsammans med kända gäster pratar om skvaller, nöjen och kändisvärlden i en fullkomligt genomytlig och oviktig blandning.Upplev det bästa från säsong 3 och 4 plus en djupdykning i sophinken efter bortklippta skämt, antingen bottenlöst usla eller bara helt obegripliga.

  • Jesper Rönndahl

Extra Extra! sänds på TV3 | IMDB

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *