Etikett: Go'kväll

Intervju med Iman Tahbaz, som berättar om personer och händelser som berört honom under hans resor som korrespondent-fotograf på SVT. Kocken Susanne Jonsson lagar god mat i Go’kvälls kök och Monica Lindgren tipsar om läsvärda böcker.

Intervju med fågelfotografen Jonas Classon, som berättar om sina omvälvande möten med den skygga Lappugglan. Reportageserien Sju sorters kakor fortsätter. Idag är det svt:s programledare Jessika Gedin som bakar schackrutor. I nördhörnan träffar ni ännu en Go’kväll-tittare med ett stort samlarintresse.

Intervju med filmregissören och manusförfattaren Goran Kapetanovic, som är aktuell med tv-serie om händelserna i Knutby. I köket inspirerar konditorn Gustaf Mabrouk till att baka inför helgen.

Intervju med artisten Nanne Grönvall, som nyligen släppt sin debutroman, en feelgoodbok som utspelar sig i artistvärlden. Kocken Zeina Mourtada inspirerar i Go´kväll-köket och Johanna Lundin tipsar om läsvärda böcker.

Intervju med Amanda Pesikan, som regisserat en film om Tensta Gospel Choir, och Paulo Saka, en av körsångarna som är med. Modedesignern Bea Szenfeld inspirerar till att våga göra egna prylar. Fågelexperten Tomas Brodin delar med sig av sina kunskaper och reportageserien Sju sorters kakor fortsätter.

Veckans lördagsgäst är författaren och programledaren Agneta Sjödin som bjuder på spännande historier från sitt liv. På Go’kvälls musikscen hittar vi Jan Harpo Svensson, aktuell med ny skiva.

Middagsbjudning med skådespelaren Sara Sommerfeld. Kocken Erik Brännström inspirerar tittarna att laga god mat i helgen och Fransesca Quartey betygsätter en bioaktuell film och tipsar om sevärda tv-serier.

Intervju med champagneexperten Richard Juhlin, som sägs ha ett exceptionellt bra lukt- och smaksinne. En tittare får en ny stil av stylisten Rufus Kellman och frisören Åsa Wikman. Vi får också följa med trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson till Norrvikens trädgårdar i Båstad.