Svensk matlagningsserie från 2016. Den andra värden i Mora är restaurangägaren Maria. Hon bjuder på rökta räkor med hummeraioli och oxfilé med rostad potatis och bearnaisesås. Till efterrätt blir det kladdkaka.
Etikett: Halv åtta hos mig
Svensk matlagningsserie från 2016. Fyra personer i Mora ska bjuda varandra på middag och först ut är polisen Stefan. Han bjuder gästerna på älgcarpaccio och rådjurssadel med hasselbackspotatis. Till dessert bjuds det på en smak av sommaren.
Svensk matlagningsserie från 2016. Finalen i Stockholm är hemma hos tandläkaren Mahin från Iran. Hon bjuder på granatäppelsallad, baghali polo med lammkött och falude med glass. Efter måltiden avslöjas vem av de fyra stockholmare som kammar hem veckans vinst.
Svensk matlagningsserie från 2016. Den tredje värden i Stockholm är försäkringsrådgivaren Erik. Han bjuder sina gäster på två svennar med bröd, wallenbergare med tillbehör och vanilj fångad i choklad.
Svensk matlagningsserie från 2016. Den andra värden i Stockholm är sommelieren Maja. Hon bjuder på blomkålssoppa med vaktelägg och löjrom och ugnsbakad torsk med brynt smör som serveras med dillpotatis, pepparrot och räkor. Till efterrätt blir det brynt smörglass.
Svensk matlagningsserie från 2016. Fyra stockholmare ska bjuda varandra på middag och först ut är flygvärden Jimmy. Han bjuder gästerna på toast med höstprimörer och asiatisk sommarsallad med halstrad tonfisk. Till efterrätt blir en uruguayansk polvito.
Svensk matlagningsserie från 2017. Finalen i Åhus hålls hemma hos Veronica. Hon bjuder på grön ärtsoppa med parmesanchips och rödtunga i skaldjurssås. Till dessert blir det chokladcappuccino. Efter middag avslöjas vem som fått högst betyg och kammar hem de 15 000 kronorna.
Svensk matlagningsserie från 2017. Den tredje värden att bjuda på middag i Åhus är musikanten Gertie. Hon bjuder på en grön ärtsoppa och majskyckling med syrlig sås som serveras med sötpotatisfries. Till dessert blir det en semifreddo med nötchoklad.
Svensk matlagningsserie från 2017. Den andra värden i Åhus är halvdansken Daniel. Han bjuder på smørrebrød och ankbröst, sockerstekt potatis med kantarellsås och pressgurka. Till dessert blir det den danska klassikern æbleskiver.