Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2016. Fyra stockholmare ska bjuda varandra på middag och först ut är juristen Marianne. Hon bjuder gästerna på jordärtskocksoppa med salamichips och fylld majskyckling som serveras med knölig gratäng och rödvinssås. Till efterrätt blir det hemgjord vaniljglass med salt nötkolasås.

Svensk matlagningsserie från 2016. Finalen i Nyköping hålls hemma hos Petronella. Hon bjuder på tre små godbitar på kavring, kryddris och ugnsstekt lax och citroncheesecake. Efter måltiden avslöjas vem av de fyra tävlande som kammar hem veckans vinst.

Svensk matlagningsserie från 2015. Den andra värden i Nyköping är Lena. Hon bjuder på räkcocktail som serveras med bröd och chilisås till varmrätt blir det sörmländsk hjortstek med lokala tillbehör och till efterrätt bjuds det på blåbärspaj med glass.

Svensk matlagningsserie från 2016. Fyra personer i Nyköping ska bjuda varandra på middag och först ut är guldsmeden Dennis. Hans meny består av ceviche på kristallbädd och rimmad torskrygg med gyllene sås som serveras med kokta rödbetor och knaperstekt sidfläsk. Till dessert blir den en crème brûlée med guldkant.

Svensk matlagningsserie från 2015. Finalen i Köping hålls hemma hos kuggteknikern Mattias. Han bjuder på kantarellrulle med västerbottensost och stekt hästfilé med pepparsås och mangosallad. Till dessert blir det en tropisk fruktsallad. Efter måltiden är det dags att avslöja vem som fått högst betyg och kammar hem veckans vinst.

Svensk matlagningsserie från 2015. Den andra värden i Köping är skrattinstruktören Ewa vars meny går i änglarnas tecken. Till förrätt serveras räkcocktail och till varmrätt bjuds det på marinerad fläskfilé med en touch av Bombay. Till dessert blir det lingonparfait med änglatryffelkaka och molngrädde.

Svensk matlagningsserie från 2015. Fyra personer i Köping ska bjuda varandra på middag och först ut är entreprenören Tove. Hon bjuder gästerna på räksoppa med frö-och parmesanknäcke, kött med en rödgratäng och till efterrätt blir det glass i ugn.