Svensk matlagningsserie från 2010. Leila drömmer sig tillbaka till tiden då hon bodde i USA och bjuder på sina bästa kladdiga amerikanska kakor. Hon bakar cupcakes med smak av kokos, banana creampie med kanderade nötter och kola samt en key limepie. Dessutom visar surdegsbagaren David hur man bäst lyckas med fougasse. 2015(c)
Etikett: Leila bakar
Svensk matlagningsserie från 2007. Leila bakar vinbärspaj, äppelsmulpaj och franska päronflarn. Dessutom blir det reportage om isvin, som är ett sött svenskt vin.
Svensk matlagningsserie från 2007. Leila Lindholm gör fyra sorters foccacia, med tomat och basilika, rosmarin, oliv och fänkål, samt rödlök. Hon bakar också morots- och valnötsbröd, kryddig banankaka och choklad-och olivkakor med pinjenötter. Dessutom blir det ett reportage om tomatprovning.
Svensk matlagningsserie från 2007. Leila bakar baguetter, pain au chocolate, ett smakrikt kryddbröd till ostbrickan och den franska äggkakan cloufoti. Leila träffar även Inger von Corswant som bor på Gotland, där hon gör tryffelhonung efter att hennes hund har nosat upp de dyrbara svamparna under jorden.
Svensk matlagningsserie från 2007. Leila Lindholm bakar mormors rulltårta, nutellarulle, jordgubbsrulle, mandelrulle och skogsbärsrulle. Hon lagar även mazarintårta, en glutenfri choklad- och hasselnötstårta, samt en jordgubbstårta med lemon curd. Dessutom blir det ett reportage om jordgubbar.
Svensk matlagningsserie från 2007. Leila Lindholm bakar bullar och det blir bland annat blåbärs- och seglarbullar, kardemummaknyten, samt äppel- och mandelkrans fylld med mandelmassa. Dessutom blir det ett reportage från en 1700-talskvarn där man maler ekologiskt dinkelmjöl.
Svensk matlagningsserie från 2010. Leila ställer till med bakelsefest lagom till mors dag. Hon bakar budapestrulle med grädde och körsbär och sagolikt goda tarteletter med färska bär. Dessutom bakar hon en helt oemotståndlig eclairbakelse med espressofyllning. Surdegsbagaren David berättar om felsökning vid brödbaket.
Svensk matlagningsserie från 2010. Leila gör egen pasta som hon fyller med bland annat ricottaost och valnötter. Hon lagar också två pastasåser. Dessutom bakar Leila panforte och gör en tiramisu. Surdegsbagaren David tipsar om hur man jäser brödet bäst.
Svensk matlagningsserie från 2010. Leila bjuder på klassiska bakverk. Hon gör flera sorters munkar, madeleinekakor och en schwarzwaldtårta. Surdegsbagaren David tipsar om hur man gör sitt eget knäckebröd.