Fråga doktorn – Del 12 av 16

Del 12 av 16. Gäst är 2011 års äventyrare Anneli Wester från Göteborg. Hon söker lugnet på snöklädda bergstoppar och försöker fylla sin själ med glada minnen, för att försöka glömma det svåra hon gått igenom. -Jag har skadat mig själv svårt, och jag har sju år av mitt liv som jag helst vill glömma, säger Anneli. Då trodde jag aldrig att livet kunde bli så här bra. Dessutom om ett unikt projekt med syskonstödjare, en extra resurs för familjer som fått beskedet om att deras barn fått cancer. Husdoktorn Gunilla Hasselgren svarar på tittarfrågor om näsblod, slidkramp och om att tappa ord. Programledare: Suzanne Axell. Även i SVT24 senare idag, SVT1 senare inatt, SVT1 20/11 och SVT1 24/11. Textat sid. 199. 5.1-ljud. HD. Visas i SVT Play.

Fråga doktorn sänds på SVT1

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *