Historieätarna – Säsong 3. Del 4 av 6

Svensk matserie från 2016. Erik och Lotta återupplever 1990-talet. Vuxna kan för första gången klä sig som sina barn och kokböcker ska inspirera istället för att instruera. Focaccia, bake off-bröd, mozzarella, wok, snabbnudlar och tacos slår igenom på bred front. Tomatkonsumtionen stiger med 100 procent. Erik och Lotta lever som radhusvuxna och som singlar, de testar även att jobba med medier samt med IT. Sverige röstar om medlemskap i EG och folkhemshumorn går i graven. Fritid och arbete smälter ihop och psykisk ohälsa stiger i höjden.

Historieätarna är producerat av SVT. Första avsnittet sändes 2012-11-15

Betyg: 8.4 av 5

Programet sänds på SVT1 måndag den 5 december klockan 20:00

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *