Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2021. Tisdagskvällen i Stockholm tillbringas hos Melodie som är front office manager. Hon bor i ett hem som hon själv beskriver som att komma hem till Indiana Jones. Här blir det filippinskt tema med chicken adobo och Halo Halo.

Svensk matlagningsserie från 2021. Måndagens värdinna är konststudenten Moa i Gustavsberg som bjuder in till sitt färgstarka hem, där gästerna får bekanta sig med ekivoka kreationer. Moas meny består bland annat av parmesanstekta pilgrimsmusslor och hemgjord ravioli.

Svensk matlagningsserie från 2021. Onsdagens värd är ingen mindre än Leksands egen trafikspecialist Lars som sätter gästerna på prov i trafiklära. Det blir fine dining när Lars konstruerat en meny bestående av bland annat monterad sparris och demonterad plankstek.

Svensk matlagningsserie från 2021. Det blir fransk afton när tisdagens värd Jimmy får bestämma och han bjuder oss på en liten intensivkurs om Rättvik i svensk filmhistoria. Till varmrätt blir det bouillabaisse som följs åt av både creme brulee och pride-parad!

Svensk matlagningsserie från 2021. Vi startar dalaveckan hos dalkullan och kostrådgivaren Anna som är en jäkel på att fynda. Det blir tatueringsstudio och till förrätt serveras marinerade räkor på smördeg som innehåller en ingrediens som kommer följa med hela veckan.

Svensk matlagningsserie från 2021. Stockholms onsdagsvärd är Didrik, som ligger bakom hitlåten ”Fest hos Mange”. Till förrätt blir det paprikasoppa med snittar, till varmrätt plankstek på oxfilé med bearnaisesås och pommes duchesse och desserten består av en banan- och kolapaj.

Svensk matlagningsserie från 2021. Tisdagsvärden i Stockholm är brevbäraren Christina, eller Krydd-Christina som hon brukar kalla sig. Hon är inte bara förtjust i kryddor, utan har även en stark förkärlek till kossor. Christina bjuder sina gäster på en lyxigare variant av pyttipanna.