Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2021. Denna stockholmsvecka inleds hemma hos festfixaren Manneh, men innan vi får se hur hon bor får vi en inblick i hur hennes bootcamp brukar gå till. Hon bjuder på gambiansk kycklinggryta och till efterrätt blir det ananaspaj med kokosglass.

Svensk matlagningsserie från 2021. Veckans final hålls ute på Resarö hos den chilenska ingenjören Carola, och det blir verkligen en helkväll i sydamerikansk anda. Det bjuds på ceviche och crepes på chilenskt vis. Vem ska ta hem den prestigefulla förstaplatsen i Vaxholm?

Svensk matlagningsserie från 2021. Kvällens värd på Vaxholm är Lena, som jobbar med rumsdofter och har en skateboardramp mitt i trädgården. Morgan får dessutom agera motspelare i en manusrepetition av en teaterpjäs. Till middag bjuder Lena på gubbröra och helstekt oxfilé.

Svensk matlagningsserie från 2021. Tisdagskvällens värd är servicerådgivaren Alex, som tar en båttur och visar upp några kändisars hus på Vaxholm. Gästerna får sen blanda drinkar och botanisera i skivsamlingen. Middagen består bland annat av ceviche, tacos och flamberad ananas.

Svensk matlagningsserie från 2021. Skärgårdsveckan startar hos försäljningschefen och sportentusiasten David, som bjuder med på en fisketur runt den kändistäta ön. Gästerna testar på akrobatik innan det serveras pilgrimsmusslor, oxfilé i gorgonzolasås och banoffee paj.

Svensk matlagningsserie från 2021. Forshagas eget kommunalråd Per att står för värdskapet, och förutom att vara ortens starke man är Sven-Ingvars och matlagning en stor del av Pers liv. Till middag blir det löjrom på toast och älgfärslimpa med blomkålssås.

Svensk matlagningsserie från 2021. Det är tisdag i värmländska Kil, och värdinna är undersköterskan Emma. Innan middagen som består av räkcocktail till förrätt och grillad fläskfilé till varmrätt får gästerna en annorlunda husesyn då det blir en åktur med vagn bakom oxen Skalman.

Svensk matlagningsserie från 2021. Veckan i Värmland inleds i Forshaga hos konstnären John som älskar gamla moppar och att lira gitarr. John bjuder på en hel meny i lokal skogsanda i form av älgcarpaccio, hjortfile med kantarellsås och blåbärssoppa.

Svensk matlagningsserie från 2021. Det har blivit dags för final i Katrineholm, och den äger rum hos frisören Agneta. Menyn består av löjromspizza till förrätt, kaprismarinerad kycklingfilé till varmrätt och måltiden avslutas med minipavlova, som denna gång serveras med halloncurd

Svensk matlagningsserie från 2021. Det blir fart och fläkt i onsdagens avsnitt när elevhandledaren Nichlas tar med oss ut på en fisketur. Gästerna rockar loss och hinner till och med att spela hockey innan de bjuds på smörstekt gös, helstekt hjortfilé och gräddfilspanacotta