Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2017. Andra värden i Skövde är pensionären och före detta dansbandsmusikern Göran. Han fyller dagarna genom att antingen tjöta med gubbarna på gamla arbetsplatsen eller bjuda hustrun Gun på en svängom. Hans meny består bland annat av jordärtskockssoppa med parmachips och ugnsbakad lax med blomkålsmos

Svensk matlagningsserie från 2017. Skövdeveckan inleds hos säljaren Daniel. Hans smittsamma leende har gjort honom känd som Smiley. Som den entusiastiske fiskaren han är, bjuder han på egenhändigt fångad abborre med Djurösås till varmrätt. Middagen rundas av med tranbärskaka med vispad grädde

Svensk matlagningsserie från 2017. Kvällens middagsvärd i Hammarö är pensionären Gudrun som berättar om sina spännande resor till sjös. Inspirationen till sin meny har hon hämtat från böljan den blå och hon serverar rätter, som pilgrimsmusslor med fänkål & löjrom och fisksoppa med gröna grönsaker

Svensk matlagningsserie från 2017. Halv åtta är i Hammarö och veckans första värd heter Kelly. Han har brevvänner i alla världens hörn och på menyn har han skrivit bland annat maki med gravad lax samt chokladterrin med nötcrunch och färska hallon

Svensk matlagningsserie från 2018. Lärarvikarien Caterina står som värd under denna finaltorsdag i Göteborg. Hon älskar den italienska kulturen i allmänhet, och den italienska kaffekulturen i synnerhet. Det blir italienskt även till middag och hon bjuder på antipasto till förrätt och tiramisú till efterrätt. ,

Svensk matlagningsserie från 2018. Företagaren Sven i Göteborg står för menyn. Sven brinner för adrenalinkickar och vi får följa med honom när han utmanar ödet på klätterväggen. Han serverar bland annat skaldjurstallrik med musslor, havskräfta samt ost- och citrusöverbakad långa. ,

Svensk matlagningsserie från 2018. Andra person att stå för värdskapet i Göteborg är säljaren Mattias. Förutom att sälja hockeyutrustning brukar han även snöra på sig skydden och lira hockey på kontoret. Mattias serverar en rimmad torskrygg med skirat smör och pepparrot. Avslutningsvis en sabayonne med äpple & bär. ,

Svensk matlagningsserie från 2017. Finalen i Osby går i hårdrockens tecken då Petra står för bjudningen. Hon bjuder på bland annat kolgrillad sosida som serveras med ugnsrostade rotfrukter och cheesecake. Efter middagen avslöjas vem av de tävlande som kammar hem de 15 000 kronorna. ,