Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2018. Veckans andra värd är världens bästa Essingebo Victoria, som tar oss med på en cykeltur runt sin älskade ö. Hon bjuder sina middagsgäster på bland annat strimlad ryggbiff med tryffel- och kantarellrisotto och créme brûlée med rårörda hjortron

Svensk matlagningsserie från 2018. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och middag. Morgan Alling är speaker

Svensk matlagningsserie från 2018. Vinnare av denna Gävlevecka ska utses och det gör vi hemma hos projektledaren Fredrik, som har ett stort motorintresse. Till middag bjuds det på grytbrödstoast med chevre och honung till förrätt och biff med Dalälvssås till varmrätt

Svensk matlagningsserie från 2018. Vi beger oss till den aktiva pensionären Ingrid, som gillar vara ute i naturen och mata fåglarna med hennes hembakta bröd. Hon bjuder på en middag som bland annat består av pilgrimsmusslor och gravad lax till förrätt samt portvinskräm till efterrätt