Svensk matlagningsserie från 2017. Fartdåren Jonas är den tredje värden i Osby och hemma hos honom får gästerna stifta bekantskap med en fårflock och prova på yxkastning. Hans meny består av skaldjurstoast, vildsvinskarré och punschglass. ,
Etikett: Halv åtta hos mig
Svensk matlagningsserie från 2017. Den andra middagsvärden i Osby är den skönsjungande Iréne. Förutom att visa upp sin docksamling för gästerna bjuder hon på lax mélange, poulet au vin och parfait på apelsinlikör. ,
Svensk matlagningsserie från 2017. Finalen i Tibro hålls hemma hos billackeraren Benny. Han bjuder på sin tolkning av toast skagen, oxrullader med rotfrukter och lingonpannacotta. Efter middagen avslöjas vem som är bästa amatörkocken i Tibro. ,
Svensk matlagningsserie från 2017. Krutgumman Gunilla är den tredje middagsvärden i Tibro. Hon gillar att spela psalmodikon och hänger gärna i sin husbil. Hon bjuder bland annat på oxfilé och äggtoddyparfait. ,
Svensk matlagningsserie från 2017. Den andra värden i Tibro är Annika som bland annat sysslar med yoga och healing. Hennes meny består av kantarellsoppa, rådjursfilé med rotfrukter och ugnsstekta äpplen och hallon. ,
Svensk matlagningsserie från 2017. Fyra amatörkockar i Tibro tävlar och veckan startar med timmerbilsåkaren och traktorentusiasten Mattias. Han bjuder på rökt sik med romröra och viltburgare med pommes. Till efterrätt blir det tigerpudding. ,
Svensk matlagningsserie från 2018. Veckans andra värd är världens bästa Essingebo Victoria, som tar oss med på en cykeltur runt sin älskade ö. Hon bjuder sina middagsgäster på bland annat strimlad ryggbiff med tryffel- och kantarellrisotto och créme brûlée med rårörda hjortron
Svensk matlagningsserie från 2018. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och middag. Morgan Alling är speaker
Svensk matlagningsserie från 2018. Vinnare av denna Gävlevecka ska utses och det gör vi hemma hos projektledaren Fredrik, som har ett stort motorintresse. Till middag bjuds det på grytbrödstoast med chevre och honung till förrätt och biff med Dalälvssås till varmrätt