Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2018. Onsdagens värd i Kristianstad är globetrottern Pierre som delar med sig av packningstips och dansar loss till reggae. Matinspirationen kommer från hans resor och det bjuds på rätter som het tonfiskburgare och karibisk kyss av hallon & mango

Svensk matlagningsserie från 2018. Halv åtta åker till Kristianstad där måndagsvärden heter Linnea. Hon tar oss med när hon tränar amerikansk fotboll och även menyn går i rött, vitt och blått med rätter som rökig långkokt oxbringa och pumpapaj med pecannötsströssel

Svensk matlagningsserie från 2018. Eksjöveckans finalvärd är maskinsäljaren Johan som förutom maskiner har ett stort intresse för skidor, både med och utan hjul. Johans finalmiddag består av rätter som rödtungarullader med hummersås samt tiramisu

Svensk matlagningsserie från 2018. Onsdagens värd i Eksjö heter Jenny som kör både budbil och båge. Förutom motorintresset har hon en stor passion för att dansa, en aktivitet som gästerna gör henne sällskap i. Till middag serveras bl a oxfilé med potatisgratäng och vaniljcheesecake

Svensk matlagningsserie från 2018. Eksjöveckans andra värd är vett- och etikettexperten Mats, det blir ett lärorikt program för den som är osäker på hur man ska uppföra sig under en formell bjudning. Mats bjuder på en lyxig hummersmörgås och friterad camembert med varm hjortronsylt

Svensk matlagningsserie från 2018. Veckans första värd i Eksjö är Daniela som bjuder på en dansuppvisning med smäktande latinamerikanska rytmer. Vi får även stifta bekantskap med familjens hamsterkompis Draco. Danielas meny blandar peruanska och svenska smaker

Svensk matlagningsserie från 2018. Nackas onsdagsvärd är snickaren Micke som delar med sig av såväl hantverks- som matlagningstips. Middagen består av havets läckerheter och det serveras bl.a ugnsgratinerade blåmusslor med heta räkor och abborreplanka