Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2018. Kvällens middagsvärd i Hammarö är pensionären Gudrun som berättar om sina spännande resor till sjös. Inspirationen till sin meny har hon hämtat från böljan den blå och hon serverar rätter, som pilgrimsmusslor med fänkål & löjrom och fisksoppa med gröna grönsaker

Svensk matlagningsserie från 2018. Halv åtta är i Hammarö och veckans första värd heter Kelly. Han har brevvänner i alla världens hörn och på menyn har han skrivit bland annat maki med gravad lax samt chokladterrin med nötcrunch och färska hallon

Svensk matlagningsserie från 2018. Lärarvikarien Caterina står som värd under denna finaltorsdag i Göteborg. Hon älskar den italienska kulturen i allmänhet, och den italienska kaffekulturen i synnerhet. Det blir italienskt även till middag och hon bjuder på antipasto till förrätt och tiramisú till efterrätt

Svensk matlagningsserie från 2018. Företagaren Sven i Göteborg står för menyn. Sven brinner för adrenalinkickar och vi får följa med honom när han utmanar ödet på klätterväggen. Han serverar bland annat skaldjurstallrik med musslor, havskräfta samt ost- och citrusöverbakad långa

Svensk matlagningsserie från 2018. Andra person att stå för värdskapet i Göteborg är säljaren Mattias. Förutom att sälja hockeyutrustning brukar han även snöra på sig skydden och lira hockey på kontoret. Mattias serverar en rimmad torskrygg med skirat smör och pepparrot. Avslutningsvis en sabayonne med äpple & bär

Svensk matlagningsserie från 2018. Säsongens allra första värd är hälsocoachen Therese i Göteborg. Hennes meny blåser likt en kuling in över västkusten med såväl Görgoa havskräftor som kantarellstekt torskrygg med svamp- och musselrisoni. Det blir en kväll värd att minnas

Svensk matlagningsserie från 2016. Malung. Fyra personer i Malung ska bjuda varandra på middag och först ut är ridläraren Sangsta Elsa. Hon bjuder på rökt lapplandsharr på stomp och älgskavsgryta. Till efterrätt blir det glass som serveras med rullrån

Svensk matlagningsserie från 2016. Finalen i Stockholm hålls hemma hos Ewa. Hon bjuder på vitlök- och citronmarinerade havskräftor och Ewas korvhimmel. Till dessert blir det en basilika- och kokospannacotta. Efter måltiden avslöjas vem som kammar hem veckans vinst