Svensk matlagningsserie från 2018. Kvällens middagsvärd i Hammarö är pensionären Gudrun som berättar om sina spännande resor till sjös. Inspirationen till sin meny har hon hämtat från böljan den blå och hon serverar rätter, som pilgrimsmusslor med fänkål & löjrom och fisksoppa med gröna grönsaker
Etikett: Halv åtta hos mig
Svensk matlagningsserie från 2018. Halv åtta är i Hammarö och veckans första värd heter Kelly. Han har brevvänner i alla världens hörn och på menyn har han skrivit bland annat maki med gravad lax samt chokladterrin med nötcrunch och färska hallon
Svensk matlagningsserie från 2018. Lärarvikarien Caterina står som värd under denna finaltorsdag i Göteborg. Hon älskar den italienska kulturen i allmänhet, och den italienska kaffekulturen i synnerhet. Det blir italienskt även till middag och hon bjuder på antipasto till förrätt och tiramisú till efterrätt
Svensk matlagningsserie från 2018. Företagaren Sven i Göteborg står för menyn. Sven brinner för adrenalinkickar och vi får följa med honom när han utmanar ödet på klätterväggen. Han serverar bland annat skaldjurstallrik med musslor, havskräfta samt ost- och citrusöverbakad långa
Svensk matlagningsserie från 2018. Andra person att stå för värdskapet i Göteborg är säljaren Mattias. Förutom att sälja hockeyutrustning brukar han även snöra på sig skydden och lira hockey på kontoret. Mattias serverar en rimmad torskrygg med skirat smör och pepparrot. Avslutningsvis en sabayonne med äpple & bär
Svensk matlagningsserie från 2018. Säsongens allra första värd är hälsocoachen Therese i Göteborg. Hennes meny blåser likt en kuling in över västkusten med såväl Görgoa havskräftor som kantarellstekt torskrygg med svamp- och musselrisoni. Det blir en kväll värd att minnas
Svensk matlagningsserie från 2016. Malung. Finalen i Malung hålls hemma hos Åke. Han bjuder på gratinerad chévre, fisksoppa med havets läckerheter och till dessert blir det äggtoddy med marängtäcke. Efter måltiden avslöjas veckans vinnare
Svensk matlagningsserie från 2016. Malung. Den andra värden i Malung är filippinska Maricel. Hon bjuder på tonfisksmörgås och kyckling Tinola. Till dessert blir det fruktsallad
Svensk matlagningsserie från 2016. Malung. Fyra personer i Malung ska bjuda varandra på middag och först ut är ridläraren Sangsta Elsa. Hon bjuder på rökt lapplandsharr på stomp och älgskavsgryta. Till efterrätt blir det glass som serveras med rullrån