Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2018. Första värden i Arvidsjaur är före detta hårdrockaren Micke. Jakt och fiske en stor del av Mickes liv, vilket lyser genom hans meny när det bjuds på ren- och räktoast till förrätt samt röding- och abborresoppa till varmrätt

Svensk matlagningsserie från 2018. Plats för le grande finale denna vecka är hemma hos försäljningschefen Peter, som på fritiden gärna kliver upp på hästryggen. Han kröner denna Stockholmsvecka med sin torskrygg med blomkålsmos till varmrätt och créme brulée till efterrätt

Svensk matlagningsserie från 2018. Onsdagsvärd i Stockholm är AIK-aren Amel, som gärna spenderar sin lediga tid i lugnet i sin kolonistuga. Det blir mat både från norra Afrika och södra Stockholm med bland annat het soppa med smaker från Marocko till varmrätt och Gullmarsviss till efterrätt

Svensk matlagningsserie från 2018. Andra värden i Stockholm är den före detta tävlingsdansaren Hjalmar från Kalmar, som utöver dansen också gillar att handla med aktier. Hans meny genomsyras av exklusivitet med bland annat wagyubiff till varmrätt och burrata till förrätt

Svensk matlagningsserie från 2018. Denna vecka befinner vi oss i den kungliga huvudstaden där den första middagsvärden är fotbollsälskaren Jessica. Hennes meny andas Italien med tortglioni med salsiccia- och ricottasås till varmrätt och citronsorbet med knäckigt flarn till efterrätt

Svensk matlagningsserie från 2018. Andra värden i Skövde är pensionären och före detta dansbandsmusikern Göran. Han fyller dagarna genom att antingen tjöta med gubbarna på gamla arbetsplatsen eller bjuda hustrun Gun på en svängom. Hans meny består bland annat av jordärtskockssoppa med parmachips och ugnsbakad lax med blomkålsmos

Svensk matlagningsserie från 2018. Skövdeveckan inleds hos säljaren Daniel. Hans smittsamma leende har gjort honom känd som Smiley. Som den entusiastiske fiskaren han är, bjuder han på egenhändigt fångad abborre med Djurösås till varmrätt. Middagen rundas av med tranbärskaka med vispad grädde