Svensk matlagningsserie från 2017. Sthlm singelkillar. Fyra singelkillar ska tävla. Först ut är lokföraren Nils som bjuder på jordärtskockssoppa och fiskgryta som serveras med ris och grekiskt bröd. Till dessert blir det saffranspannkaka.
Etikett: Halv åtta hos mig
Svensk matlagningsserie från 2017. Vara/Grästorp. Finalen den här veckan sker hemma hos lokalreportern Malin i Vara. Hon bjuder på färskoströra med parmesan och ugnsstekt kyckling med färsk pasta. Till dessert blir det ananaspaj. Efter middagen avslöjas vem som kammar hem veckans vinst.
Svensk matlagningsserie från 2017. Vara/Grästorp. Radioprataren Marcus i Grästorp är dagens värd. Han bjuder på toast skagen, oxfilé provencal och pannacotta på geléhallon.
Svensk matlagningsserie från 2017. Vara/Grästorp. Den andra värden den här veckan är Anna Karin som bor i Arentorp. Hon bjuder på carpaccio på älg och mofflon á la Frankrike. Till dessert blir det kolakota päron med glass.
Svensk matlagningsserie från 2017. Vara/Grästorp. Den är veckan befinner sig Halv åtta hos mig i Vara- och Grästorptrakten och först ut att bjuda på middag är Daniel i Grästorp. Han bjuder på getostgratinerad gösfilé och hjort med kantareller och granskott. Till dessert blir det chokladpastej.
Svensk matlagningsserie från 2017. Järvsö. Finalen i Järvsö hålls hemma hos mäklaren Susanne. Hon bjuder på kantarellsoppa och entrecôte med potatispuré. Det vegetariska alternativet består av smördegsinbakad halloumi. Till efterrätt serveras pecannötpaj. Efter måltiden avslöjas vem av de fyra som kammar hem veckans vinst.
Svensk matlagningsserie från 2017. Järvsö. Den tredje middagsvärden i Järvsö är spelmannen Anders. Han serverar gästerna kantarelltoast och benfri lammkotlett med höstens primörer. Det vegetariska alternativet består av nötbiffar. Till dessert blir det honungsmelonsorbet.
Svensk matlagningsserie från 2017. Järvsö. Den andra värden i Järvsö är cykelcoachen Hanna. Hon bjuder på kryddat pinnbröd med chèvrecrème, trattkantarellsoppa och smördegsbakad brie.
Svensk matlagningsserie från 2017. Järvsö. Fyra personer i Järvsö ska bjuda varandra på middag och först ut är destillatören Jonas. Han bjuder gästerna på toast Skagen och gubbröra, porterhouse steak med smörstekta primörer och som vegetariskt alternativ blir det morotsbiffar. Till dessert serveras friterad jarseostaka.
Svensk matlagningsserie från 2015. Finalen i Säffle hålls hemma hos Tobias. Han bjuder på tomatsoppa toppad med knaperstekt bacon, ädelost och basilika, smörstekt gös på en spegel av räksås som serveras med pepparotspommesduchesse och till dessert calvadosflamberade äpplen. Efter måltiden avslöjas veckans vinnare.