Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg gör laxmousse med hjälp av en mixer och tillreder lammstek med en variant på ugnsbakad potatis. Det blir även italienska skorpor. 30/3.
Etikett: Vad blir det för mat
Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg gör laxmousse med hjälp av en mixer och tillreder lammstek med en variant på ugnsbakad potatis. Det blir även italienska skorpor.
Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg visar hur enkelt det kan vara att göra hemlagad glass. Sedan köper han grönsaker och beger sig till sitt och frun Ineses smultronställe. Inese har fiskat gös så det blir grillad gösfilé med smörslungade grönsaker ute i det fria.
Svensk matlagningsserie från 2017. Det blir tema äpplen när Per ger sig ut för att plocka sina egna och sedan gör både äppelmos och äppelpannkaka i ugn. Han lagar även en personlig favorit, köttsoppa med grönsaker. 16/3.
Svensk matlagningsserie från 2017. Det blir tema äpplen när Per ger sig ut för att plocka sina egna och sedan gör både äppelmos och äppelpannkaka i ugn. Han lagar även en personlig favorit, köttsoppa med grönsaker.
Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg lagar fläsklägg med rotmos och kokar majskolvar på ett annorlunda sätt. Det blir även hemlagad glass med kokossmak.
Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg lagar fläsklägg med rotmos och kokar majskolvar på ett annorlunda sätt. Det blir även hemlagad glass med kokossmak.
Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg tillagar pasta på tre sätt. Det blir en egen variant på ravioli, pasta vongole och en pastarätt med italiensk korv. 2/3.
Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg tillagar pasta på tre sätt. Det blir en egen variant på ravioli, pasta vongole och en pastarätt med italiensk korv.