Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Fyra Borlängebor ska bjuda varandra på middag och först ut är Gunilla. Hon bjuder gästerna på skogens guld, porterstek på lingonbädd med höstens primörer och till dessert blir det en bärig mandelsurprise med vaniljgrädde.

Svensk matlagningsserie från 2016. Finalen i Köpenhamn hålls hemma hos Carl. Han bjuder på broccolisoppa och champinjon- och hasselnötslimpa som serveras med vitlökskräm och rawsallad och till efterrätt blir det prinsesstårta. Efter måltiden avslöjas vem av veckans tävlande som kammar hem de 15 000 kronorna.

Svensk matlagningsserie från 2016. Köpenhamn. Den tredje värden i Köpenhamn är Filippa. Hon bjuder på rostade jordärtskockor och jordärtskockspuré och torsk beströdd med räkor som serveras med hollandaise. Till dessert blir det en dansk sommarklassiker i modern tappning.

Svensk matlagningsserie från 2016. Köpenhamn. Den andra värden i Köpenhamn är sömmerskan Kristina. Hon bjuder på smørrebrød med ljummen leverpastej och bacon och hälleflundra med saffranssås som serveras med sparrisbroccoli och ris. Till dessert blir det småländsk ostkaka med grädde och hjortron.

Svensk matlagningsserie från 2016. Åmål. Den tredje värden är Rikard. Han bjuder på carpaccio på rödbeta som serveras med getost och pocherat ägg och rosastekt killingkött med champinjonsky. Till dessert blir det getgelato som serveras med cajeta och havtornsås.

Svensk matlagningsserie från 2016. Åmål. Fyra personer i Åmål ska turas om att bjuda varandra på middag och först ut är thailändska Darunee. Förutom mat bjuder hon på thaimassage och thaidans. Hennes meny består av thailändska smaker som tom yam goong, gaeng phaed gai och khao niew ma muang.