Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2016. Bromölla/Sölvesborg. Fyra personer i Sölvesborg och Bromölla ska bjuda varandra på middag och först ut är förskoleläraren Pernilla. Hon bjuder på sötsalt räksalsa med fröknäcke och rökig fläskfilé med balsamvinägersås. Till dessert blir det kaksmulor med hallon och vaniljgräddsås.

Svensk matlagningsserie från 2016. Stockholm 3. Finalen den här veckan hålls hemma hos Jonas och hans pappa Stefan. De bjuder på melonsallad med rosor av skinka och köttbullar i tomatsås med hemgjord lyxpasta och till dessert blir det mangosorbet med chokladringlade maränger. Efter måltiden avslöjas vilka som vinner de 15 000 kronorna.

Svensk matlagningsserie från 2016. Stockholm 3. I dag är det Lodoe och hans mamma Jamyang som bjuder på middag och det blir både tibetansk mat och kultur. Menyn består av desi, ris och torkad blandfrukt, momo, degknyten med köttfärs och bagsta marku, tibetansk kaka.

Svensk matlagningsserie från 2016. Stockholm 3. Gabriel som älskar att träna och hans mamma Victoria står för dagens värdskap. De bjuder på en italiensk meny som består av carpaccio på oxfilé, pasta carbonara och pannacotta med hallonspelgel toppad med vit choklad.

Svensk matlagningsserie från 2016. Stockholm 3. Den här veckan ska barn och föräldrar bjuda på middag tillsammans och först ur är Emma och hennes mamma Marianne. De bjuder på créme nion med chips och kyckling med hasselbackspotatis. Till efterrätt blir det glace au four på havrebotten.

Svensk matlagningsserie från 2016. Trollhattan. Den andra värden att bjuda på middag i Trollhättan är Ingela. Hon bjuder på räkpaj och marinerad kycklingfilé som serveras med svampsås och smördegsinbakad potatis. Till efterrätt blir det citronparfait med frukter.