Svensk matlagningsserie från 2016. Trollhattan. Fyra personer i Trollhättan ska bjuda varandra på middag och först ut är Jonas. Han bjuder på fisksoppa och ryggbiff som serveras med rotfruktsgratäng och pepparsås. Till dessert blir det brigadeiro med festlig twist.
Etikett: Halv åtta hos mig
Svensk matlagningsserie från 2016. Östersund. Finalen i Östersund hålls hemma hos Fredrik. Han bjuder på skagenröra, kreolsk köttgryta och ananaspaj med vaniljglass. Efter måltiden avslöjas veckans vinnare.
Svensk matlagningsserie från 2016. Östersund. Den tredje värden i Östersund, Jocke, bjuder på röding med guldsås och shooterfilé på älg och dovhjort som serveras med gräddsås och rotsaker. Till dessert blir det varm guleböj med mandelspån och vaniljparfait.
Svensk matlagningsserie från 2016. Östersund. Therese i Östersund lagar kantarellsoppa till förrätt och varmrätten består av röding som serveras med mandelpotatis och messmörssås. Till dessert blir det rawfoodtårta med jämtländsk touch.
Svensk matlagningsserie från 2016. Östersund. Fyra personer i Östersund ska bjuda varandra på middag och först ut är Carla. Hon bjuder på räkor i snäckskal och en brasiliansk barbecue. Till dessert blir det en passionsfruktpavê som serveras med brasilianska chokladbollar.
Svensk matlagningsserie från 2016. Trelleborg. Finalen i Trelleborg hålls hemma hos Marcel som bjuder på mousserande mini-ninon, flankstek med potatispuck och till dessert blir det mumma med sting. Efter måltiden avslöjas veckans vinnare.
Svensk matlagningsserie från 2016. Trelleborg. Mikael är den tredje personen att bjuda på middag i Trelleborg. Hans meny består av räkcocktail, ytterfilé med skysås som serveras med skruvad potatis och äppelkaka med vaniljsås.
Svensk matlagningsserie från 2016. Trelleborg. Den andra värden i Trelleborg är Indira. Hon bjuder på fisksoppa och tournedos med gorgonzolasås. Till dessert blir det cheesecake som serveras med hallon.
Svensk matlagningsserie från 2016. Trelleborg. Fyra personer i Trelleborg bjuder varandra på middag och först ut är Malin. Hon bjuder på råraka med crème fraiche och löjrom och oxfiléplanka. Till dessert blir det chokladbomb med vaniljglass.