Del 9 av 10. Per Morberg ger sig ut skogen och grillar spädgris som han späckar med frukt, lök, rotfrukter och örter. Till förrätt blir det råraka och till dessert färska bär med gräddmjölk.Vad blir det för mat sänds på TV4
Etikett: Vad blir det för mat
Del 7 av 10. Per Morberg lagar en måltid inspirerad av prinsar och prinsessor. Till förrätt blir det crêpes à la Bertil. Huvudrätten består av en slottsstek med sommargurka och gräddsås. Som avslutning bjuds det på en hemgjord prinsesstårta….
Del 6 av 10. Per bjuder på lammstek med vitlök, rosmarin och timjan. Han försöker också återskapa en förrätt hans fru ätit en gång. Till dessert bjuds det på Pers egen lemoncurd som serveras med digestivekex, lättvispad grädde och hallon.V…
Del 4 av 10. Pers Morbergs hektiska liv som skådespelare och familjefar ställer krav på honom i köket. Middagen den här gången blir ett intressant möte mellan Sverige och Ryssland. Till efterrätt blir det nötkaka med lättvispad grädde och b
Del 3 av 10. Per har varit på harjakt och gör en middag av skogens frukter. Förrätt med svampstuvning och harsadel till varmrätt. Som avslutning på skogens meny lagar han en hjortronparfait.Vad blir det för mat sänds på TV4
Del 2 av 10. Per Morberg lagar en kärleksmåltid till sin fru Inese då de har en barnfri kväll. Det blir klassisk kalvstek och ostbricka med Pers egen fikonmarmelad.Vad blir det för mat sänds på TV4
Del 6 av 8. Per Morberg förlustar sig i fiskdisken. Sedan gör han en lyxig vardagsmiddag. Det blir slätvar, kokt potatis och vitvinssås. Han lagar också calamares och tranbär med grädde och kolasås.Vad blir det för mat sänds på TV4
Del 7 av 10. Per lagar hemlagad pasta med pesto. I affären möter han vännen Tommy Körberg, som bjuds in på middag till ett senare program. Väl hemma förbereder Per en romantisk middag.Vad blir det för mat sänds på TV4 Plus
Del 10 av 10. Per Morberg och vännen Martin Löf besöker Bomans krog i Trosa. Där hjälper han den jamaicanske kocken Pete med kvällens meny som består av grillspett på entrecote och grillad hummer. Per får också tips om hur man blandar jamaica…